Budskap

???? Dagens Budskap Fredag ????

“Du är en kanal för gudomlig helande kraft.”

Budskap från Ixchel:
“Att bemästra kraft är inte detsamma som att kräva den. Att kräva är att bete sig som ett barn som far ett utbrott när det inte får vad det vill ha. Sådant beteende baseras på en rädsla för att kraften ska hållas ifrån en. ????

Bemästrande baseras på en trygg och säker vetskap om att du är en del av den stora andens nåd och visdom.
Du är som en åskledare som kan leda kraften. Anslut dig till kraften genom att hålla dina tankeprocesser orubbligt klara.
Vackla inte för ett ögonblick i ditt trygga och fasta beslut att vara en kanal för den kraft som redan finns inom dig. Koppla upp dig mot källan som är ännu större och låt den förstärka din naturliga kraft.
På det viset blir du en ständig länk av det oändliga, från det oändliga och till det oändliga.
Med andra ord, allt är ande: omkring dig, genom dig och till alla du helar. ????

Alternativa betydelser: Du är en helare • Du blir helad • Den här situationen och/eller den du älskar blir helad • Hedra din kunskap om helande och din förmåga att hela • Lär dig mer om helande • Lär ut konsten att hela • Börja med eller fortsätt att utöva helande. ????

Kram Tess

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *