Dagens Budskap 24/5

 

?? Dagens budskap ??

Tillbringa tid nära vatten, såsom en sjö, en å eller havet, för att ladda batterierna.

Vattnets läkande egenskaper är välkända och väl dokumenterade. Det är rimligt eftersom den mänskliga kroppen består till allra största delen av vatten.
Vatten kan skölja bort sorgsenhet, smärta och de negativa effekterna av lidande. Ägna dig oftare åt renande ritualer med vatten så kommer du att märka att du blir lättare till sinnes och ser ljusare på tillvaron.
Vattnets magiska egenskaper förstärks när du fyller det med dina böner och intentioner. Oavsett om du lägger dig i ett bad med havssalt eller om du badar i en sötvattenskälla så kommer du med säkerhet att märka vilken skillnad vattnet gör ?

Kram Tess

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *